Sabrina Wante: "Meer dan een brug te ver"

Ik ben niet gediend met de uitlating over mezelf in relatie tot Marc Ernst in de blog van Alexander Dresen. En heb hem dan ook verzocht om mijn naam onmiddellijk te verwijderen.

Er is geen enkele reden om mijn naam in dat artikel/die blogpost te vermelden. Bovendien is de informatie over de aard van mijn band met Marc Ernst en mijn oordeel over hem niet juist. Waar haalt Alexander Dresen het om informatie te verspreiden die niet overeenstemt met de werkelijkheid. Ik ben allerminst bang van Marc Ernst en hem haten doe ik ook niet.

Ik zag dat Alexander Dresen zelf een groep opgestart heeft op Facebook over het onderwerp 'laster en eerroof'. Hoe ironisch voor iemand die onmiskenbaar een beoefenaar is van wat hij beweert te bekampen. Hij is in de strijd tegen laster op het internet totaal ongeloofwaardig, de slechtste ambassadeur denkbaar voor deze nobele zaak.

Ik ken Marc Ernst al jaren en hij is altijd oprecht en rechtvaardig geweest t.o.v. mij, en voor zover ik weet ook t.o.v. anderen. Dresen mag, neen: moet, nu wel ophouden met modder te gooien. Want wat ik gelezen heb in zijn blog is echt meer dan een brug te ver. 
 
Sabrina Wante, maatschappelijk werker

28/2/2010 - reactie op weblog van Marc Ernst

Weblog van Marc Ernst

 
'Zonder dwarsliggers kunnen de treinen niet rijden' (Johan Anthierens)

'Uit het botsen der gedachten ontstaat het licht' (John Stuart Mill)

'Je mag je niet laten doen door het crapuul' (Wannes Van de Velde)

op marcernst.com
www (via google)

Blogroll

Onderstaande, Belgische, (alfabetisch gerangschikte) blogs behoren tot mijn ‘favorieten’. Want ze steken met kop en schouder uit boven de middelmaat in het genre. Wie denkt dat zijn/haar blog eveneens in kwalitatief opzicht bovenmodaal is, en dus aanspraak kan maken op een vermelding, mag me dat laten weten.