C. Poissonnier: "Erg veel fouten in kleine paragraaf"

Met betrekking tot wat Alexander Dresen over mij schrijft in relatie tot Marc Ernst, volgende rechtzetting:

- Wij zijn al bijna 11 jaar geen koppel meer, maar waren nooit gehuwd. Er was dus ook totaal geen sprake van een vechtscheiding.

- Ik heb helemaal geen klachten tegen Marc Ernst neergelegd m.b.t slagen en verwondingen, gewoonweg omdat dit nooit is gebeurd. 

- Ik heb ook nooit geprobeerd om Marc de toegang tot zijn kinderen te ontzeggen, omdat dit totaal niet nodig was.

- De Energiekliniek maar ik ben er geen eigenaar van, het is dus niet 'mijn' Energiekliniek. Ik ben er psychotherapeut. Hoe zou ik het dus in mijn hoofd kunnen halen om Marc Ernst te overhalen om daar nu in therapie te gaan.

- Marc bracht zijn jeugdjaren niet door in Londerzeel, tenzij men 40 jaar als jeugd beschouwt?

Dit zijn wel erg veel fouten in de paragraaf waarvan ik het waarheidsgehalte kan controleren, niet? Hiermee ondergraaft Alexander Dresen natuurlijk de geloofwaardigheid van de rest van wat hij schrijft.

Ik postte op 23/2/2010 een variante van deze tekst op zijn blogsite en mailde hem ook naar het opgegeven e-mail adres. In die tekst van me, vroeg ik om om correcties conform mijn opheldering. Dat is tot op vandaag niet gebeurd.

(C. Poissonnier)

28/2/2010 - reactie op weblog van Marc Ernst

Weblog van Marc Ernst

 
'Zonder dwarsliggers kunnen de treinen niet rijden' (Johan Anthierens)

'Uit het botsen der gedachten ontstaat het licht' (John Stuart Mill)

'Je mag je niet laten doen door het crapuul' (Wannes Van de Velde)

op marcernst.com
www (via google)

Blogroll

Onderstaande, Belgische, (alfabetisch gerangschikte) blogs behoren tot mijn ‘favorieten’. Want ze steken met kop en schouder uit boven de middelmaat in het genre. Wie denkt dat zijn/haar blog eveneens in kwalitatief opzicht bovenmodaal is, en dus aanspraak kan maken op een vermelding, mag me dat laten weten.