Carine Missiaen : "Ik heb aangifte gedaan van de laster die Dresen over mij verspreidt"

Ik verzocht de heer Dresden op 23/2/2010 (vorige dinsdag dus) onmiddellijk mijn naam van uw zijn blog met betrekking tot Marc Ernst te verwijderen. Dat is tot op heden niet gebeurd.

Ik heb de petitie van de Marc Ernst onderschreven omdat ik wars ben van commeciële lastercampagnes, zoals Dresen ze klaarblijkelijk voert. Ik ben NOOIT door de Marc Ernst bedreigd, noch onder druk gezet of betaald om deze petitie te onderschrijven.

Dit soort aantijgingen zijn dus laster. Tegenover Marc Ernst. Want Dresen beweert dat Marc Ernst dergelijke praktijken toepast. Meer bepaald tegenover mij en dat is dus niet het geval.

De 'Open brief' van Dresen is ook lasterlijk want de auteur  insinueert dat ik me tot ingaan op zulke voorstellen zou verlagen. Ik heb aangifte gedaan van de laster die Dresen over mij en anderen verspreidt.

(Carine Missiaen, ambtenaar en ondertekenaar van de twee petities van Marc Ernst)

28/2/2010 - reactie op weblog van Marc Ernst

Weblog van Marc Ernst

 
'Zonder dwarsliggers kunnen de treinen niet rijden' (Johan Anthierens)

'Uit het botsen der gedachten ontstaat het licht' (John Stuart Mill)

'Je mag je niet laten doen door het crapuul' (Wannes Van de Velde)

op marcernst.com
www (via google)

Blogroll

Onderstaande, Belgische, (alfabetisch gerangschikte) blogs behoren tot mijn ‘favorieten’. Want ze steken met kop en schouder uit boven de middelmaat in het genre. Wie denkt dat zijn/haar blog eveneens in kwalitatief opzicht bovenmodaal is, en dus aanspraak kan maken op een vermelding, mag me dat laten weten.